Chiro Sint-Gerolf Genk-Centrum

bannerfoto
muziek1 muziek2

Verhuur

Sinds 1995 hebben wij een volledig nieuw Chirolokaal, ongetwijfeld het mooiste van Genk en wijde omstreken. Ons handig ingericht en volledig uitgerust lokaal willen we natuurlijk ook openstellen voor andere groepen, voor een weekend of een bivak. Het gebouw is voorzien van een volledig ingerichte keuken met gasvuren, oven, frigo en diepvriezer. Er zijn 5 lokalen die ingericht kunnen worden als slaap- of speellokaal. Er is ook een grote zaal (± 160 m²) en een podium. In 2009 is onze doucheruimte ook volledig vernieuwd met 3 nieuwe douches.

In de onmiddelijke omgeving van ons gebouw is er een voetbalveldje en een groot speelbos. Op enkele kilometers is er het zwembad van Genk en tal van andere recreatiemogelijkheden.

Het verhuur van onze Chirolokalen wordt allemaal via het CJT geregeld, via deze link vindt u deze informatie voor te boeken. Ook de beschikbare datums vindt je terug op deze website. De brochure van ons lokaal met o.a. foto’s en alle informatie vindt u hier. Voor meer informatie in verband met het verhuur kan je ook bellen naar de verhuur verantwoordelijke op het nummer

Link Cjt